JORDI SALA A BREZICE (SLOVENIA)

El passat cap de setmana es disputava la segona cursa del Campionat Europeu de Motocròs de la categoria Mx85 a la localitat de Brezice (Slovenia).
El jove pilot odenenc del Moto Club Igualada, Jordi Sala, acudia novament a la cita del motocròs europeu gràcies al suport de l’equip Red-Box RFME.
Novament va ser una cursa dura pels joves pilots degut a les condicions metereológiques, dissabte una temperatura que rondava el 40º i diumenge molt de fang degut a la forta tormenta que va caure sobre el circuit durant la nit de dissabte a diumenge, fet que va deixar el circuit molt complicat. Durant tota la jornada de dissabte es varen disputar entrenaments lliures, cronometrats i màniga classificatoria per la graella de sortida, i diumenge les dues mànigues de carrera puntuables.
Molta sort no va tenir el dissabte a la tanda de cronometrats i màniga classificatoria, que degut a varies caigudes no va aconseguir fer un bon resultat per la graella del diumenge.
Diumenge a la primera màniga, tot i tenir la posició 36 per la graella de sortida , en Jordi, va saber aprofitar una bona sortida que el situà entre el grup del 10 primers, posició que va mantenir quasi tota la màniga, finalment acabà la màniga en 12ª posició, després d’estar rodant 25 minuts amb un circuit molt i molt complicat. A la segona màniga en Jordi torna a fer una bona sortida, situant-se novament en el grup dels deu primers, però el trencament de l’embrague de la seva moto va ser el motiu per no poder acabar la segona màniga. Cal destacar que novament en Jordi era l’ùnic pilot català de l’equip Red-Box, que se’n diua uns quants punts per la classificaciò del Mx Europeu cap a casa.
Destacar les ajudes rebudes de Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, Joralfran, Red-Box RFME i l’Ajuntament d’Odena.