Jordi Viladoms i Armand Monleón guanyen a Santa Eulàlia

Jordi Viladoms i Armand Monleón s’enduen la victòria en les dues hores de resistència terra de Santa Eulàlia de Riuprimer.

El pilot Dakarià Jordi Viladoms i Armand Monleón van formar equip per endur-se la victòria absoluta en la 13ª edició de les dues hores de resistència terra de Santa Eulàlia de Riuprimer.

La perfecte organització del Moto Club Riuprimer va permetre que més de 70 equips participessin en aquesta 13ª edició, marcada per la calor. Un circuit ràpid, convinant parts de bosc amb zones de motocross, va permetre que els espectadors gaudíssin de una lluita trepidant per les posicions capdavanteres.

Durant la primera hora de carrera, els equips formats per Viladoms-Monleón i els germans Solà van rodar junts, imposant un ritme altíssim, obrint forat al tercer equip Coma-Pedrero. No va ser fins al tercer relleu en que el equip igualadí va aconseguir avantatgar-se en 20 segons al segon classificat, distància que van mantenir fins al final de la resistència.

Desde aquí feliçitar als pilots de casa, que estan obtenint uns exel.lents resultats en els diferents campionats que participen, ja siguin raids ó enduro.

La pròxima cita serà en el nacional d’enduro a Súria el 25 setembre, on volen arribar amb el màxim de ritme posible.

Jordi Viladoms i Armand Monleón

Jordi Viladoms i Armand Monleón

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.