Mundial d’Enduro: Eslovaquia i Polonia

El pilot català Armand Monleón Hernández ha disputat recentment dues de les carreres del mundial d’Enduro, la de Kwidzyn (Polònia) i Puchov (Eslovàquia) celebrades els dies 13 i 20 de juny respectivament.

La prova de Puchov va ser de les més dures degut a l’estat del circuit ja que des de tres dies abans de la carrera ja plovia i aquest fet va dificultar la feina dels pilots. Però tot i que les condicions no eren favorables per als pilots espanyols, el pilot igualadí va situar-se dintre del Top15 en cada una de les 6 jornades disputades tant a Polònia com a Eslovàquia on es notava l’experiència endurista dels pilots. Per l’ Armand era la segona vegada que disputava aquestes carreres del mundial i està content amb els resultats que esta obtenint amb el seu equip Yamaha.

Ara els esforços es centren en les pròximes jornades que es disputaran a Grècia el dia 29 d’agost i Turquia el dia 5 de setembre. Igualment el pilot de Yamaha es segueix preparant per a les proves de selecció per disputar els Six Days que aquest any es celebrarà a Mèxic, on tots els paisos porten la seva selecció nacional per competir entre elles. El resultat de la selecció depèn dels resultats aconseguits en les carreres del Mundial de Polònia, Eslovàquia, Grècia i Turquia.

Aprofitant aquest període de vacances, l’ Armand s’ha sotmès a una operació pendent del genoll dret, de la qual s’està recuperant molt satisfactòriament i ja es comença a preparar físicament per a les següents proves.

Des d’aquí, l’ Armand vol donar les gràcies a tots els seus espònsors en especial al Moto Club Igualada, Assegurances Gumà, Original Buff ,Centre Clínic Rihuma i O.Pons Team i a la gent que el recolza en aquesta temporada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.