Bernat i Marc Seuba preparats pel mundial

Aquesta nova temporada 2010, desprès de sis mesos plens de competicions i entrenaments, els dos joves odenencs tornen a demostrar que estan al devant del trial en bicicleta.

Aquest cap de setmana, 11 de juliol de 2010, els germans Bernat i en Marc Seuba han participat en la tercera prova del Campionat d’Espanya de Biketrial en la localitat de Valderrobles o Vall de Roures (Terol).

En Bernat en categoria Minime va aconseguir pujar al podi en primer lloc i en Marc en categoria Benjamí no va ser menys, tambè aconseguí el primer lloc del podi.

La prova va estar un recorregut natural només amb una zona indoor, el trial va ser molt dur i tècnic, de quatre hores de competició i la calor va ser intensa.

En la prova s’hi trovaren les dues seleccions, la catalana i l’espanyola, va estar un trial de preparació pel Mundial a on competiren les dues seleccions conjuntes preparant-se per ser les millors del món.

En Bernat i en Marc del Moto Club d’Igualada aquest any están seleccionats per representar la selecció catalana de Biketrial en el Campionat del Món de Biketrial, desprès d’haver guanyat quatre proves del Campionat de Catalunya cadescun d’ells en la respectiva categoria, quedant tots dos en primer lloc del podi en cadescuna de les proves.

Aquest any es el primer mundial de Biketrial en el que Catalunya estara representada per una selecció catalana, i en Bernat i en Marc formaran part d’aquesta primera selecció catalana en la historia de l’esport del Biketrial.

A finals de maig la nova selecció catalana de corredors de Biketrial va ser rebuda pel President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i pel senador Josep Maldonado i altres autoritats del món de l’esport de Catalunya, en la Festa de les Seleccions Catalanes que va tenir lloc a Tortosa.

El Campionat del Món de Biketrial aquest any constara de 2 proves, una a Catalunya els dies 24 i 25 de Juliol a Vilanova de Prades (Tarragona), i l’altre a Italia els dies 31 de Juliol i 1 d’Agost a Darfo-Dario.

Bernat i Marc Seuba

Bernat i Marc Seuba

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.