Bernat Seuba campió d’Europa de BikeTrial 2009

Aquest cap de setmana, dies 30 i 31 de maig, ha tingut lloc la primera i única prova del Campionat d’Europa de Biketrial 2009, en la bonica població de l’Escala (Girona). En la prova han participat dos corredors del Moto Club d’Igualada, els germans òdenencs Bernat i Marc Seuba Romeu. Es la primera vegada que els dos germans participen en una prova del Campionat d’Europa.

Les categories poussin, benjamí, minime i femina van correr el dissabte, i les categories cadet, junior, senior i èlit el diumenge.

La prova del dissabte va constar de 8 zones a dos voltes i es va realitzar al llarg de la costa, en les roques. El públic va tenir com a mirador privilegiat tota la ronda marítima del poble de l’Escala per animar als corredors. La prova va esser dura pel marcatge de les zones, molt técniques i llarges, tambè per la calor i el sol que va lluir en tota la jornada.

La mateixa tarda del dissabte es va realitzar la presentació i recepció de corredors que va comptar amb la presencia d’esportistes vinguts de tot Europa, en total onze països representats per 130 corredors. Del total de les set categories, quatre foren guanyades per corredors catalans.

L’entrega de premis va tenir lloc el diumenge per la tarda. En Bernat, categoria mínime, es va classificar en primer lloc, quedant proclamat com a Campió d’Europa de Biketrial 2009.

En Marc, categoria benjamí, es va classificar en seté lloc. Aquest dos esportistes d’Òdena juntament amb el Moto Club Igualada agraeixen la col.laboració en la preparació fisica al Gimnas de l’Ateneu i l’equipament a Inverse, Probike i Monty.

Dos corredors del Moto Club Igualada al campionat europeu de BikeTrial 2009

Dos corredors del Moto Club Igualada al campionat europeu de BikeTrial 2009

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.