Armand Monleón guanya l’Endurada de Cardona

El diumenge dia 8 es disputà a la localitat de Cardona l’Endurada de Cardona, prova organitzada pels amics del moto Valls de Torroella i que donava inici al campionat de Catalunya d’Endurades. El recorregut d’uns 30 km va transcórrer per camins i corriols de frondosos boscos, i també va passar per les conegudes mines de sal de Cardona, així com una crono de 4,8 km.

En aquesta cursa inaugural destacà el pilot igualadí i de Moto Club Igualada Armand Monleón qui s’imposa amb molta autoritat en la categoria Sènior A, que demostrà haver fet un molt bon treball en la pretemporada. Marc Vives també aconseguí un excel·lent resultat aconseguint pujar al 3r esglaó del podi, en aquesta mateixa categoria Xavier Pijuan fou 6è, Bernat Sellarés 13è, Josep Samso 20è, Marc Queraltó 24è i Eduard Roig ocupà la 25a posició.

En la categoria Júnior Oberta Jordi Balcells va aconseguir el 17è lloc, Eduard Vendrell el 21è, Albert Ortega el 28è i Lluís Casals el 70è. En la nova categoria E-125 destinada a motocicletes de 125 cc 2T Oscar Ortega fou 30è amb problemes mecànics. Qui no va tenir la mateixa sort va ser José Ruiz que va haver d’abandonar.

Encoratjar a tots aquests pilots i a tots els que el proper cap de setmana disputaran els 2 dies d’Enduro de Ponts per tal de poder obtenir bons resultats, prova que donarà inici al campionat d’Espanya d’Enduro i que servirà per veure on està situat el nivell dels pilots en aquesta temporada.

Armand Monleón disputant l endurada de Cardona

Armand Monleón disputant l endurada de Cardona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.