Recta final per al Campionat del Món d’Enduro

A tres setmanes per al Campionat del Món d’Enduro que tindrà lloc a Igualada el 29 i 29 de març, Moto Club Igualada, organitzador de la prova, intensifica al màxim els esforços a fi d que la prova estigui al nivell que mereix un esdeveniment com aquest.

Amb un gairebé 100% de places hoteleres ocupades, el Campionat del Món d’Enduro és una competició amb gran repercussió sobre el territori. La caravana que mou un certamen com aquest és d’unes 700 persones que començaran a arribar a Igualada a partir del dimecres dia 25 per començar a muntar la infraestructura del pàdoc, que estarà ubicat a l’avinguda Catalunya.

La sortida de la prova estarà ubicada a la plaça de Cal Font, on el divendres dia 27, els pilots iniciaran la cursa a les 19:30 per disputar la primera de les proves especials cronometrades que tindrà lloc al costat del camp de vol.

Un cop realitzada, els pilots participants tornaran al Parc Tancat de la Plaça de Cal Font, on les motos quedaran sota vigilància de l’organitzador.

El dissabte dia 28 tindrà lloc la primera jornada de la prova. A les 9:00, els pilots iniciaran un recorregut que els durà a Ódena, Rubió, Copons, Jorba, Argençola, Sant Martí de Tous, (on estarà ubicada la tercera prova especial cronometrada) Montbui per tornar finalment a Igualada, on un cop realitzada la asistència a la zona de pàdoc, es disputarà la tercera prova especial cronometrada.

El diumenge es repetirà al mateix recorregut de manera que s’hauran completat gairebé 400 km. en el total dels dos dies, amb 16 hores de cursa de les quals 90 minuts seran cronometrats.

A part de les proves especials cronometrades, uns del espais que poden ser decisius per a la prova, ser el Control Horari que anirà de Les Maioles al castell de Rubió, ja que l’equip organitzatiu ha decidit ajustar al màxim el temps aquesta part del recorregut de 4,5 km., que és a més un dels més selectius.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.