Bona nota als pilots de Moto Club Igualada a l’Enduro de Ponts

Aquest cap de setmana es va disputar l’Enduro de dos dies de Ponts, la primera del campionat d’Espanya d’aquesta temporada. La cursa fou una semblança de les que es feien abans, amb zones d’enduro força complicades, cronos plenes de fang i trialeres, i trams espectaculars. El recorregut es duia a terme per Ponts, Tiurana, Bassella i voltants, fen una volta de més de 70 km i un temps d’unes tres hores per volta. Els pilots realitzaven dues voltes el dissabte i dues el diumenge, amb classificacions separades per dies, puntuant així com a dos curses diferents i donant la possibilitat als pilots amb avaries mecàniques el primer dia poder sortir l’endemà. El centre neuràlgic de la cursa fou al centre de Ponts on si ubicava la sortida i arribada així com el pàdoc i el parc tancat. Una cursa organitzada pels amics del Moto Club Segre d’una forma brillant on el Moto Club Igualada hi aportà part del seu material. La cursa va ser guanyada els dos dies pel campió del món d’enduro, l’Ivan Cervantes, competint en Enduro 1.

Els nostres pilots també hi eren

Una nombrós grup de pilots del Moto Club Igualada no es van voler perdre aquesta oportunitat d’encetar el campionat a casa. Un total de 21 pilots van prendre la sortida en 7 categories diferents. La sort fou diversa per als nostres pilots. Així dons en categoria Enduro 2 l’Armand Montleon va acabar 9è el primer dia i 7è el segon i en Marc Vives es retirà el primer per avaria i quedà 12è el segon. En Junior Open en Bernat Sellarès quedà 6è i es retirà el segon per avaria, en Xavier Pijuan el 12è i 12è, en Jaume Valls 15è i 10è, en Víctor Cusí el 17è i 16è. En Junior Trofeo Nacional en Juan Riera quedà el 8è i el 6è, l’Eduard Vendrell el 17è i el 19è, en Carles Ferre el 25è i 23è, en Jordi Balcells el 30è i el 24è. En Sènior B 2T en David Abadal quedà el 7è i l’11è, en Pere Albet el 17è i el 18è, en Josep Marsal el 20è i el 23è i Carles Figuerola el 27è i 19è. En Sènior B 4T en Jordi Subirana va fer el 23è i el 19è, en Jaume Amigó el 45è i 41è. En Sènior C 2T en Pere Caro va fer el 13è i el 9è. I en Sènior C 4T en Toni Mas va fer el 9è i el 12è i l’Alvaro Gassol el 21è i el 24è.

En Jordi Viladoms torna a competir

Aprofitant la disputa d’aquesta cursa el referent de molts pilots de casa nostra, en Jordi Viladoms, va tornar a la competició com a base de la seva recuperació. Com ja sabeu aquest pilot enquadrat a l’equip Repsol-Ktm va aprofitar l’anulació del Ralli Dakar per extreure’s les pròtesis de les ultimes operacions conseqüència d’una caiguda, que el va obligar a està gran part del 2007 sense poder pujar a la moto. D’aquesta manera la seva recuperació ha entrat a la fase final i ara només li cal recuperar ritme de cursa. L’equip té previst disputar el màxim de proves per a la posada a punt dels seus pilots de cara a la disputa del Mundial de Rallis TT. Així en Jordi va corre en la categoria Enduro 2, una de les més fortes. Contant de que no és la seva especialitat i el llarg temps sense competir el 10è lloc el primer dia i el 13è el segon és una molt bona classificació. Amb aquesta cursa en pilot del Moto Club Igualada afronta aquesta temporada amb il·lusions renovades i ganes de pujar als llocs més alts del podi del Mundial.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.