ELS GERMANS TRAVER AL CAPDAVANT A LA BASELLA RACE

El cap de setmana passat es va disputar la Bassella Race. Una cursa de resistència d’enduro on hi van participar els pilots de Moto Club Igualada Marc i Jordi Traver. Aquesta cursa es disputa en varies categories però en el mateix recorregut per a tots. Un recorregut de més de 70 km per corriols i camins de Bassella i amb una participació de gaire 1000 pilots, els integrants del Moto Club Igualada copsaren les primeres places de la seva categoria. Així dons en Marc va fer el 6è millor i en Jordi el 7è.

Desprès d’aquesta cursa tan dura els dos pilots es mostraren molt satisfets pel nivell de pilotatge i per l’organització de la mateixa.

 

Jordi Bòria Taixé

Moto Club Igualadaclip_image002

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.