Marc Seuba a l’Enduro Xtrem Gordexola 2017

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Pais Vasc, a la població de La Gordexola, la carrera més antiga d’enduro Xtrem d’Espanya, “La Gordexola Xtrem 2017”.

La competició va començar divendres amb una crono nocturna, un recinte preparat amb llum artificial i tot un camí amb obstacles de tot tipus, grans tolls d’aigua, troncs, pneumàtics, piràmides de pedra, fang,  etc. i les pluges van complicar encara més el recorregut, quedant aquest anegat d’aigua.

Un total de 160 corredors van ser els protagonistes, i entre ells, el pilot del Moto Club Igualada, Marc Seuba Romeu, Junior, de Beta Trueba, que en la crono nocturna es va classificar en la 4ª posició guanyant a molts virtuosos internacionals de les dues rodes d’enduro.

El dissabte va tenir lloc la segona prova en la que es sortia per l’ordre segons la classificació del divendres, en Marc va tenir un lloc privilegiat de sortida, el 4rt., però les pluges no van parar duran la nit i el terreny estava xop d’aigua, diferents problemes i la duresa de la prova, tot es va anar complicant més i més la competició, i davant de les circumstancies i possibilitats va decidir abandonar, quedant la gran satisfacció del resultat del divendres.

Font: Seuba Romeu

Fotografies: Jaume Soler