L’Enduanoia tanca la temporada amb èxit

La primera edició de l’Enduanoia, cursa de BTT puntuable per la Copa Catalana d’Enduro Series Intense 2016, va concloure el passat cap de setmana a Castellolí la temporada de l’especialitat amb un èxit tant participatiu com d’Organització. La Secció de BTT del Moto Club Igualada, amb Toni Mendoza al capdavant, va preparar un recorregut molt tècnic i acurat que va fer les delícies tant de participants com del públic assistent, tot i la dificultat d’accés que tenien els trams cronometrats. Amplies zones de pàdoc, una sortida d’allò mes vistosa, serveis com dutxes o rentadors i un generós dinar de germanor juntament amb la gran acollida rebuda per part de la població de Castellolí van ser les claus de l’èxit d’aquesta prova.

Un total de 210 participants en van donar cita a Castellolí per tal de prendre la sortida d’aquesta cursa. En aquesta ocasió quatre van ser els Trams Cronometrats puntuables situats als termes municipals de la Pobla de Claramunt, Piera i Castellolí que oscil·laven entre els 2 i els 6 minuts de llargada.

Guillem Sanz va ser-ne el vencedor absolut amb un temps total de 17 minuts i 39 segons, seguit pel local Pau Reixachs que va ser segon a poc mes de 3 segons de Sanz. Tercer va ser Carles Barcons a 7 segons del primer classificat.

Per categories Janet Puiggrós, Herminia Codina i Malgorzata Chrabaszcz  van ser les triomfadores en elit femení. Aleix Puig, Dani Tell i David Argilés van fer lo propi en Júnior masculí. Guillem Sanz, Oscar Saiz i Fco.Jose Montes triomfaven a l’elit masculí. En màster 30 Pau Reixachs, Eduard Pons i Carles mas van ser els tres primers classificats, mentre que en màster 40 Carles Barcons, Antoni Riera, un altre local que participava a l’Emduanoia e Ivan Acosta completaven el podi. En màster 50 els guanyadors van ser Joan Rabasseda, Francisco Izquierdo i Cèsar Llopart. En Elèctriques el podi el completaven Josep Garcia Muntanyà, la jove promesa de l’Enduro Motociclista Estatal que en aquesta ocasió no va voler perdre’s la cursa de l’Igualada, seguit de Jaume Betriu, un altre pilot de motos de renom, i de Savador Isart.

Al finalitzar la cursa es va realitzar també l’entrega de premis del Campionat d’Enduro series Intense 2016 amb la presència de l’Alcalde de Castellolí, Joan Serra, i del Regidor d’Esports Samuel Cervera acompanyats pel coordinador del Campionat Joan Duch.

La comissió de L’Enduanoia garanteix la continuïtat de la cursa i ja comença a pensar en l’edició del 2017.

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Jaume Soler Movies

Josep Garcia al TC2

Grup de ciclistes a un dels enllaços

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.