Arnau Tomàs guardonat per la FCA

La Federació Catalana d’Automobilisme va celebrar divendres 15 de gener la festa anual de lliurament de premis als esportistes guanyadors i entitats col·laboradores corresponent a la temporada 2015. L’acte, celebrat a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues, va aplegar unes 400 persones entre pilots, responsables d’escuderies, clubs i entitats, així com familiars i amics dels més del centenar de premiats en els Campionats, Copes, Trofeus i Challenges.

El jove pilot Igualadí de Karting del Moto Club Igualada, Arnau Tomàs, va assistir a l’acte per rebre el trofeu que l’acreditava com a tercer classificat del Campionat de Catalunya de Karting 2015 en la categoria Open Racc. Un gran resultat obtingut per aquest jove Igualadí en la seva primera temporada en la competició en un mon i un esport tant competitius.

Moltes felicitats Arnau!

Moto Club Igualada

Entrega premis FCA 2015-Arnau Tomas

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada