TOT A PUNT PER L’ENDURO ANOIA-MONTBUÍ 2014

L’Enduro de l’Anoia, proba puntuable pel Campionat de Catalunya de l’especialitat, es celebrarà els dies 22 i 23 de novembre de 2014.

La cursa, que es Organitzada pel Moto Club Igualada, enguany gaudeix d’una nova ubicació i canvia els altiplans de la Conca d’Òdena pel terreny abrupte de la Serra de Collbàs.

 

Un selecte recorregut d’uns 35 kms aproximadament i d’una hora i mitja de durada per volta donaran la forma a l’edició del 2014. Caldrà donar dues o tres voltes al ral.li triat depenent de la categoria en que es participa. El recorregut està totalment pensat per poder-lo realitzar independentment de les condicions climatològiques que es puguin donar el dia de la cursa.

 

Amb el centre neuràlgic a Santa Margarida de Montbuí aquesta població acollirà amb els braços oberts la cursa, albergant el Pàdoc i l’Especial Cronometrada, a mes de ser punt de sortida i arribada de la proba. El Pàdoc, situat als carrers del Polígon Industrial Plans de la Tossa, disposarà de servei de bar i albergarà alhora la Secretaria i Direcció de Cursa.

 

La Crono o “Cross Test” estarà situada als voltants del Pàdoc i disposarà d’una superfície d’uns 70.000m2 amb zones ben variades.

 

El Tram cronometrat, situat dintre del recorregut, serà l’especial que de ben segur marcarà les diferencies entre els participants, amb un traçat variat que combinarà la velocitat amb la tècnica.

 

L’activitat Esportiva començarà dissabte dia 22 a partir de les 16h amb l’obertura del Pàdoc per continuar el diumenge dia 23 a partir de les 8:00h amb l’inici de les Verificacions Administratives. La sortida del primer participant està prevista cap a les 9:00 hores de diumenge.

L’entrega de premis es preveu a dos quarts de cinc de la tarda, un cop els participants hagin acabat el recorregut.

 

La Comissió Organitzadora d’aquest Enduro Anoia-Montbuí vol agrair el suport obtingut per part dels Ajuntaments dels Municipis per on transcorre la proba (Santa Margarida de Montbui, Santa Maria de Miralles, Orpí, Carme, Vilanova del Camí i La Pobla de Claramunt) així com també vol remarcar la bona predisposició i l’ajuda rebuda dels veïns afectats pel recorregut.

També vol agrair d’avant mà la col·laboració dels Sponsors de la Cursa i de quasi la seixantena de voluntaris i oficials que vetllaran per l’Organització d’aquesta durant tot el cap de setmana.

 

Per mes informació, tant els participants com el públic, es poden adreçar a la pagina web www.motoclubigualada.com.

 

Sens dubte l’Enduro Anoia-Montbui oferirà un gran espectacle i tornarà a ser un referent de l’Especialitat al nostre País.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

enduro 2014 baixa

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.