Armand Mollà i Marc Seuba guanyen al campionat de Catalunya de BikeTrial

El passat diumenge 9 de juny es va disputar la cinquena prova del campionat de Catalunya de BikeTrial a Arinsal (Andorra), un dels paratges més originals i dificultosos que podia acollir l’esport.

 

Després d’una dura carrera, el pilot Armand Mollà del Moto Club Igualada (i monitor de l’Anoia Trial Academy) va aconseguir endur-se el primer graó del podi en la categoria Elit en penalitzar un total de 18 punts. Però per si això fos poc, a qui l’igualadí va ser capaç de vèncer va ser al pluricampió del món Dani Comas que va acabar en segona posició i 25 punts de penalització. Així doncs, gran debut de l’anoienc que arribarà al campionat del món d’enguany en la tercera posició del campionat representant la selecció Catalana, campionat que acollirà una de les proves a Igualada el mes de Juliol.

 

D’altra banda, en la mateixa prova d’Arinsal va debutar en Marc Seuba, també del Moto Club Igualada, que després d’endur-se la categoria Minime amb 19 punts, serà el primer classificat del campionat en l’inici del mateix mundial d’enguany.

 

Desitgem molta sort a ambdós pilots que podrem veure al seu màxim nivell els dies 19 i 20 de juliol a Igualada.

 

 

Roger Casas, Moto Club Igualada

 

armand-andorra

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.