Xavier Bargalló i Alfons Margarit Guanyadors del Trial 4×4 de Montrodon

El passat diumenge dia 7 d’abril es va disputar a la Comarca d’Osona la segona cita del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a la localitat de Montrodon.

Xavier Bargalló i Alfons Margarit del Moto Club Igualada van ser els guanyadors absoluts del Grup B reservat per als vehicles preparats. Desprès de la seva quarta posició aconseguida al passat trial de Sant Miquel de Balenyà, primera cita del campionat, aquest diumenge la jove parella ha demostrat que enguany pot continuar lluitant per guanyar el campionat absolut de l’especialitat, del qual al 2012 van aconseguir el subcampionat.

Bargalló va finalitzar, amb el seu Land Rover Defender 90, amb un cartró de nomes 12 punts, empatat amb Gerard Pallejà, segon classificat amb Nissan Patrol, però la majoria de “ceros” (10) aconseguits en les 12 zones disputades del dia li van donar l’esperada victòria al de Capellades. El tercer classificat va ser Folrenci Rius amb 15 punts i el seu experimentat Range Rover.

Al grup A, per els vehicles “de sèrie” el primer classificat va sr Adrià Gonzalez, seguit de Joan Altet i de Dani Codina.

La propera cita del Campionat tindrà lloc el proper dia 19 de Maig a Santa Cecília de Voltregà.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Grup Osona 4×4.

 

549162_530878236953325_1026327979_n

Bargalló i Margarit al Podi.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.