ARMAND MONLEON ES PROCLAMA CAMPIÓ DE CATALUNYA D’ENDURO

Aquest cap de setmana es va disputar l’ultima prova del Campionat de Catalunya d’Enduro en la qual es va decidir els campions de l’especialitat. En la categoria E2 el triomf va ser per un pilot del Moto Club Igualada, Armand Monleon, acabat d’arrivar dels Sis Dies Internacionals d’Enduro, el qual no va arriscar i va fer tercer els dos dies, sent el segon millor català els dos dies, assegurant així el títol. A falta d’una prova de l’Estatal d’Enduro, l’Armand té a tocar el subcampionat d’Espanya, ja que està a només 9 punts del segon.
Però aquí no van acabar les alegries pels nostres pilots. En Jordi Balcells pujà al podi sent el 3er millor de Catalunya i l’Eduard Vendrell el 4rt.
La prova coincidia amb el Campionat d’Espanya, que constava de dos dies, amb unes especials llargues i ben plantejades, d’uns 8 km cadascuna, dintre d’un rally de 50 km. El terreny va afavorir a la cursa ja que només va sortir pols al final dels dos dies. D’aquí que aquesta prova puntuava tan pel català com per l’estatal.
Però no van ser els únics a participar. En Joan Cuadras va fer 18è i 14è en Junior, en Senior B 2T Pere Albet 11è i 11è, en Ricard Martinez 14è i es va haver de retirar el segon dia, l’Eduard Roig va fer 18è i 16è. En Senior B 4T, en Josep Marsal va fer 11è i 7è, en Jordi Subirana 12è i 11è, en Senior C 4T en Pere Caro 6è i 5è i en Master en Sergi Lasala va fer 6èi i 5è.
Amb tot el Campionat de Catalunya es despedeix fins l’any que ve, tot esperant l’ultima prova de l’estatal Enduro el qual proclamarà el campions.
Moto Club Igualada
Jordi Bòria i Taixé

Foto: Armand Monleon

Armand Monleon

Armand Monleon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.