Trial 4×4 d’Hostalets de Balenyà

El passat diumenge dia 2 de Setembre la localitat d’Hostalets de Balenyà (Osona) va acollir la 6na prova del Campionat català de Trial 4×4, Organitzada pel Grup 4X4 d’Osona la proba va congregar un bon nombre d’aficionats.

En la categoria d’Iniciació, Pol Alsina va aconseguir el primer lloc amb nomes 8 punts de penalització, convertint-se matemàticament guanyador de la Copa de Catalunya de trial 4×4 en aquesta categoria tot i que encara falten dues proves per disputar-se. Segon amb 28 punts va ser l’Adrià Gonzàlez ja que una petita avaria mecànica a la bomba de la benzina el va deixar fora per lluitar per la victòria. Jordi Romea va ser tercer a només 2 punts de González.

En la categoria de Millorats varem poder veure la classificació més ajustada dels últims anys, separant nomes 2 punts als tres primers classificats, fet que constata l’alt nivell de pilotatge que hi ha entre els participants del trial 4×4. La victòria va ser per el pilot del Moto Club Igualada Xavier Bargalló, acompanyat per el seu motxiller Jose Antonio Ruiz amb el seu land Rover Defender 90. Bargalló va fer el recorregut marcant una cartolina amb només 6 punts de penalització, aconseguint així una merescuda victòria que anaven buscant des de principis de la Temporada. Seguit molt de molt l’Agustí Ros va acabar segon, a només un punt de Bargalló (7 punts), i tercer va ser Florenci Rius que es va quedar a només un punt de l’Agustí Ros (8 punts). És aquesta proba el líder de la categoria, Pep Autet,va patir una petita bolcada sense conseqüències pel pilot el va relegar a la 4ta. posició que, això si, el permet mantenir-se encapçalant la general de la categoria. Xavier Bargalló es manté a la tercera posició al Campionat de Catalunya.

En la categoria de Maxi Series Jaume Pi, únic participant també es va proclamar guanyador de la categoria i va delitar al públic amb un bon espectacle de pilotatge.

La pròxima prova, penúltima d’aquest campionat serà el 30 de setembre a Calldetenes, també a la Comarca d’Osona.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Grup Osona 4×4.

 

 

Espectacular Bargalló a Hostalets.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.