BRILLANT 9è MOTOTERRA D’IGUALADA

Aquest dissabte va tornar l’espectacle de les motos a Igualada amb el seu 9è Mototerra. Una cinquantena de pilots es van donar cita en aquesta prova fent gaudir al nombrós públic d’una tarda plena d’emocionants curses. Fins a 20 classificatòries, en la tots els pilots lluitant contra tots i les quals serveixen per agafar punts, va poder veure el públic assistent abans d’arribar a les semifinals i final.
Des de la primera màniga ja es va poder observar que la lluita seria cosa dels dos pilots del Moto Club Igualada, Armand Monleon i Marc Vives.

Desprès d’una apassionant final a 12ª, marca de la casa, l’Armand es va endú la victòria per davant d’en Marc. En tercera posició va quedar en Ramon Falguera, espectador de luxe d’aquesta final.

Destaquem com sempre alguns dels 17 pilots que van participar al Mototerra i que son del nostre club. En 8ena posició de la final va quedar Jordi Balcells i en 11ena Edu Vendrell. Tots dos van fer un molt bon paper i des d’aquí els animem a continuar en aquest nivell.
També vam poder comptar amb pilots molt més joves i novells, del nostre Motoclub, com en Jordi Sala i l’Albert Pons als que com sempre animem a continuar endavant amb aquest esport.

Com sempre felicitem a tots els nostres pilots. Salut i gas!!!