Bon debut del Moto Club Igualada a l’Open Berguedà de Trial

El passat 6 de maig es va celebrar la tercera prova de l’Open Berguedà de Trial a Sant Corneli, prop de la població de Cercs coneguda per les mines de carbó.

El MC Baix Berguedà va marcar un Trial compost per 6 zones i 4 nivells (verd, groc, blau i vermell), i 3 voltes de recorregut. L’entorn de la zona va permetre fer unes zones de pedra combinada amb girs i talussos de terra, en general poc humits, que van donar resultat a un Trial molt tècnic, poc perillós i força exigent. El temps va ser un factor de gran incertesa durant tota la cursa ja que amenaçava pluja, malgrat que finalment va aguantar sense ploure fins just acabar la carrera, fet que hagués canviat notablement l’estat del terreny.

Pel que fa a la participació del Moto Club Igualada, el pilot Roger Casas va participar en la categoria de blaus aconseguint una penalització de 7 punts (3-3-1) i la segona posició de la categoria, lamentant-se de no haver pogut completar l’última volta zero per un peu inesperat a la zona 5.

El campionat seguirà el dia 6 de juny a Prats de Lluçanès on esperem que el MCI també hi tingui participació.