Podium de Bernat Seuba als jocs mundials de trial

Cinc medalles –un or , dos platas i dos bronces- es el balanç de la selecció espanyola en els JOCS MUNDIALS DE LA JOVENTUT DE TRIAL, en el Mundial UCI, que s´ha celebrat aquest cap se setmana a la localitat belga de Charleroi.

El pilot odenenc Bernat Seuba Romeu del Moto Club Igualada, participava en la seva categoría, la de cadet. El dissabte tenia lloc la primera cursa, 5 zones a 3 voltes i 4 hores i mitja de competició, pel mati va ploure i les zones estaven mullades i rellicosses, d´aqui sortirien els dotze millors pilots per disputar la final. El Bernat aconseguia clasificar-se tercer.

Diumenge a la tarde tenia lloc la final, 5 zones a 2 voltes y 2 hores.Una excelent primera volta d’en Bernat el colocava a la primera posició, però els dos pilots britanics a la segona volta van millorar molt i desplaçaren a Bernat Seuba a la tercera posició però només a 1 punt de distancia amb el segon.

Per tant aconseguin un altre bon resultat, podi i bronce, als JOCS MUNDIALS DE LA JOVENTUT DE TRIAL 2011 en la categoría cadet.

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada