I el diumenge, viatge al futur del trial amb el Bike Trial d’Igualada, campionat interescolar

Entre els 48 inscrits del Bike Trial d’Igualada, és molt probable que hi hagués el que esdevindrà Campió del Món de Trial de l’any 2020.

La prova, inclosa dins del programa d’activitats de la setmana de l’esport, es va celebrar en el Bike Parc de les Comes que es va inaugurar l’estiu passat, en un recorregut a 2 voltes, amb 5 zones per volta.

Per primera vegada es va poder veure en acció a Igualada els germans Seuba, uns dels millors pilots mundials d’aquesta especialitat que van realitzar una excel·lent actuació, malgrat participar en categories superiors a les que els correspondria per edat.

El Bike Trial tornarà a l’Anoia amb el Campionat de Catalunya que es celebrarà durant el mes d’octubre a la Pobla de Claramunt.

D’aquesta manera, Moto Club Igualada ha completat aquest cap de setmana un viatge que ha anat des dels anys 60, amb el Rally Anoia clàssic fins el que pot ser una referència del trial en l’any 2020.