Jordi Sala al motocross d’Albox

El passat diumenge dia 20 de Setembre es va cel·lebrar la segona prova del Campionat d’Espanya de Motocross de la categoría Aleví a la localitat d’Albox (Almeria). El jove pilot odenenc Jordi Sala, del Moto Club Igualada es va desplaçar fins aquesta localitat per participar-hi. Amb un total de 25 pilots inscrits d’arreu d’Espanya, molt poca participació a diferència de la cursa anterior, el Jordi va aconseguir obtenir la 8ena posició a la tanda d’entrenaments. Amb un circuit totalment destrossat, moltes pedres i poca visibilitat per la quantitat de pols que hi havia al circuit van donar sortida a la primera màniga on el Jordi va patir una forta caiguda, perdent totes les possibilitats d’estar entre els primers llocs, quan es va reincorporar ja havia perdut dues voltes a diferència dels altres pilots, tot i així va remontar i va poder acabar a la vintena posició. Ja a la segona màniga els joves pilots juntament amb els pares i degut a les males condicions en que estava el circuit varen demanar al director de cursa de no donar la sortida, per evitar més accidents dels que ja hi va haver anteriorment, petició que va ser aceptada després d’inspeccionar les males condicions en que estava el circuit.

El proper cap de setmana els joves pilots del Moto Club Igualada, Jordi Sala i Joel Vives participaran a la propera cursa d’enduret de nens a L’Espluga de Francolí puntuable pel Campionat de Catalunya.

Jordi Sala

Jordi Sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.