Resistencia de nens 05/09/09

La Penya Motorista de Centelles va organitzar dissabte a la tarda la última prova del Campionat de Catalunya de Resistencia de Nens a Calldetenes.

Un traçat bastant llarg, més de 4 minuts per volta, en uns camps amb dos nivells i un munt de corves, va ser el circuit que varen preparar els organitzadors per als pilots.

El pilot odenenc de Moto Club Igualada Jordi Sala, també hi era formant parella amb Angel Perales. Als entrenaments en Jordi va marcar el millor registre, fet que obtenien el millor lloc a la sortida. Durant els 90 minuts que dura la cursa va ser bastant disputada entre aquest equip i el seu rival més directe, finalment van obtenir la primera posició pujant a l’esglaó més alt del podi.

Així doncs acabat el Campionat, l’equip format per Jordi Sala-Angel Perales, aconseguien 1ª. Posició en aquesta cursa, 2ª. Posició del Campionat de Catalunya i 1ª posició del Campionat Territorial de Barcelona.

El proper diumenge 13 de Setembre en Jordi es desplaçarà a Albaida (Valencia) per disputar la primera cursa del Campionat d’Espanya de Motocross, defensant els colors de Moto Club Igualada.

Campionat de Catalunya de Resistencia de Nens a Calldetenes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.