Copa Osona de Trial 2009. Marc Seuba guanya en Alevins. Bernat Seuba subcampio en Cadet.

A Calldatenes ha tingut lloc aquest diumenge 28 de juny la sexta i ultima prova d’aquesta edició de la copa d’Osona de Trial 2009.

Varis pilots del Moto Club Igualada han participat en la prova, en la categoria Principiant Jordi Cano de Sant Martí de Tous que s’ha classificat en la novena posició, en aleví l’odenenc Marc Seuba que ha quedat segon empatat a 3 punts amb el primer i que l’ha guanyat per temps, en Infantils Ot Marsal de Sant Martí de Tous que s’ha classificat en sexta posició, i en Cadet l’odenenc Bernat Seuba que s’ha classificat en segona posició i l’Eduard Bagó de Sant Martí de Tous ha aconseguit la catorzena posició.

La competició s’ha realitzat en la mateixa localitat de Calldetenes, constava de cinc zones a dos voltes, amb zones de pedres, troncs, formigó, neumatics, etc… La calor ha estat intensa i els corredors han hagut d’hidratar-se constantment.

El campionat d’Osona de Trial d’enguany ha constat de sis carreras, en Marc Seuba Romeu d’Òdena en el seu primer any de la categoria Aleví s’ha proclamat Campió del campionat d’Osona 2009.

En Bernat Seuba Romeu d’Òdena, Infantil de segon any, ha participat an aquest campionat en la categoria superior, Cadet, i s’ha proclamat Subcampió del Campionat d’Osona 2009.

Marc Seuba al podi

Marc Seuba al podi

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari