2 Podis per pilots de Moto Club Igualada a la Copa Catalana de Resistència de Terra

Aquest diumenge es disputaren les 3 hores de resistència de terra de La Pobla de Mafumet, 3ª prova puntuable per la copa catalana de resistència de terra. La cursa comptà amb una alta participació de gairebé 90 pilots inscrits, que recorrent durant 3 hores el circuit de la Pobla de 2 km de recorregut.

Sis pilots de Moto Club Igualada van participar-hi obtenint bons resultats. La jove parella igualadina formada per Jordi Balcells-Eduard Vendrell pilotant una Gas Gas 200cc 2T van aconseguir puja al 3r esglaó del podi en la categoria Júnior Superior. El pilot de Castellolí Yannick Brugués que corria juntament amb Edgar Baró del Moto Club Torrelles també assolia el 3r lloc del podi en Sènior 4T amb una Yamaha 250 4T, en aquesta mateixa categoria també van prendre part els pilots de Moto Club Igualada Xavier Pijuan – Xavier Mallofré que no van tenir la mateixa sort, ja que es van haver de retirar al trencar el tub d’escapament de la seva Yamaha. Josep Samsó que corria tot sol aconseguí finalitzar les 3 hores en 6è lloc en Sènior Superior, pilotant una Gas Gas 300cc 2T.

3r lloc per la parella igualadina Jordi Balcells i Eduard Vendrell a la dreta de la imatge

3r lloc per la parella igualadina Jordi Balcells i Eduard Vendrell a la dreta de la imatge

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.