Bernat Seuba campió de Catalunya 2009

I guanya la segona prova del Campionat d’Espanya.

Els dies 10, 11 i 12 d’Abril ha tingut lloc a Catalunya un dels esdeveniments de Trial més importants de l’any, el TRIAL WEEKEND’09, s’ha cel-lebrat a la població catalana de Ripoll (Girona).

El TRIAL WEEKEND’09 ha consistit en la cel-lebració d’una de les proves de la Copa del Món, la segona prova del Campionat d’Espanya i la primera i única prova del Campionat de Catalunya.

S’han reunit a Ripoll més de dos-cents corredors de Trial vinguts de més de quinze països per participar en la Copa del Món, prova en la que només podien participar les categories superiors.

També vinguts de tots el racons d’Espanya s’han concentrat a Ripoll per participar en la segona prova del Campionat d’Espanya i de tot Catalunya per participar en la primera i única prova del Campionat de Catalunya.

En el Campionat d’Espanya i de Catalunya han participat tres esportistes del Moto Club Igualada, en Bernat Seuba i en Marc Seuba, tots dos d’Òdena, i en Jordi Cano de Sant Martí de Tous.

La prova del Campionat d’Espanya coincidint amb la del Campionat de Catalunya, es a dir, que tots els inscrits en la prova nacional obtenien una classificació paralel.la.

La prova ha estat dura per la dificultat de les zones, pel fang, pel fred, i el temps plujós que ha comportat que les zones fossin fangosses i relliscosses, i els corredors no poguessin tenir la seguretat que tenen en sec. La prova ha constat de cinc zones a tres voltes, i la sort ha estat que no ha plogut gens durant tot el transcurs de la competició dels més petits.

Els resultats d’aquest tres joves esportistes de l’Anoia ha estat inmillorable.

En Bernat Seuba ha tornat a guanyar en aquesta segona prova del Campionat d’Espanya, per tant ja te acumulades dos victories d’aquest campionat, i i ha aconseguit el títol de Campió de Catalunya 2009 en la categoria Infantil.

El seu germà Marc Seuba s’ha clasificat en 5ª posició en aquesta segona prova del Campionat d’Espanya , i s’ha proclamat 3r. del Campionat de Catalunya 2009 en categoria Alevi.

En Jordi Cano, en el seu debut en una competició estatal, es classificava en 10è lloc en aquesta segona prova del Campionat d’Espanya, i s’ha proclamat 4t del Campionat de Catalunya en categoria Principià.

Aquest any el Campionat d’Espanya constará de tres proves, la tercera prova es realitzará duran el mes de Juny a Avila.

Campionat d'España - Ripoll 2009

Campionat d'España - Ripoll 2009

Campionat d'España - Ripoll 2009

Campionat d'España - Ripoll 2009

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.