Jordi Sala al motocros d’Olvan

El passat cap de setmana es disputava a Olvàn la penúltima prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Motocròs de la categoria MX125. Un circuit en perfectes condicions tot i la forta turmenta que va caure dissabte a la tarda, va fer gaudir als visitants i pilots d’una bona matinal d’aquest esport.

El pilot odenenc del Moto Club Igualada Jordi Sala, prenia part en aquesta cursa després d’haver estat quasi dos mesos sense poder participar en algunes proves d’aquest campionat degut a la lesió que va patir a la cursa del Campionat d’Espanya a El Molar. Pràcticament recuperat, en Jordi afrontava aquesta cursa amb moltes ganes on a la tanda d’entrenaments cronometrats aconseguia la segona posició de la categoria MX 125 en un traçat força complicat degut a la quantitat de fang que hi havia en el circuit. A la primera màniga tot i no fer una bona sortida, aconsegueix remuntar i aconseguir una meritòria quarta posició. A la segona màniga una bona sortida li permet col·locar-se en el grup capdavanter, on va haver-hi una lluita entre els pilots rivals durant els vint-i cinc minuts de cursa, portant un bon ritme i sense cap errada va mantenir la tercera posició però a menys d’una volta per finalitzar la cursa, en Jordi te una caiguda que li fa perdre l’opció de pujar al podi, acabant a la final en la cinquena posició. El proper cap de setmana en Jordi es desplaça a Almenar on disputarà la prova que tanca el campionat de Catalunya.

Agrair la col·laboració a Moto Club Igualada, Marsimoto, Castrol, l’Ajuntament d’Odena , Esquaix Igualada, Félez Cs Suministres, Tuga Active Wear i Joralfran.

Moto Club Igualada

jordi-sala-motocross-olvan

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.