Bernat Seuba i Marc Seuba al bike trial de Catelldetenes

El circuit de trial de Calledetenes ha acollit aquest diumenge la final de les sis proves de les que ha constat la Copa Osona de Trial 2012.
La prova ha comptat amb més de 120 participants que sota un sol de justícia s’han hagut d’enfrontar a les deu zones de la competició.
Dos dels participants han estat com es de costum els germans odenencs Bernat i Marc Seuba del Moto Club Igualada.
En Bernat Seuba, en aquest campionat participa en la màxima categoria, Expert. En la categoria Expert s’hi troben competint conjuntament pilots amb bicicletes de roda 20″ i de 26″ en zones del més alt nivell. A Calldetenes en Bernat s’ha classificat en la cinquena posició, però ha aconseguit pòdium de la general, segon en la Copa Osona de Trial en la categoria Expert, desprès dels bons resultats obtinguts en les proves anteriors.
El seu germà Marc Seuba ha quedat en el segon lloc en la prova de Calldetenes, en la categoria Infantil. I en la general de la Copa Osona, desprès de la lesió que va patir al començament del campionat no permetent-li participar en una de les 6 proves, també aconseguí pujar al podi amb una excel·lent tercera posició.
Agraïm la col.laboració de Probike, Ribo, Best i Esquaix Igualada.

Bernat Seuba

Bernat Seuba

Marc Seuba

Marc Seuba

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.