Armand Monleón a la última cita del mundial d’enduro a Mende, França

Els passats 1 i 2 d’octubre es va celebrar la última cita del mundial d’enduro a Mende, França, on el pilot del KTM Marc Coma junior team va entrar dins el Top 10 mundial en la categoría reina Enduro 2. El motoclub Lozerien, impecable, va preparar 3 especials molt tècniques i llargues on els pilots locals marcaven un ritme espectacular, animats per la assistència massiva de públic francès.

El ritme imposat pels pilots oficials és altíssim, però en la primera jornada l’Armand va rodar sense cometre errors, molt concentrat desde la primera especial i entrant dins el Top 10 després de 8 hores de carrera. En la segona jornada però, el cansament del día anterior va passar factura al pilot del Moto Club Igualada i va caure en un punt tècnic del enduro test, regalant uns segons que el van relevar fins la 12ª posició.

La pròxima setmana els millors pilots nacionals estaràn a Becerreà, Lugo, per encarar la recta final del campionat d’Espanya d’enduro, on l’Armand lluitarà per entrar novament al podi!

Armand Monleon

Armand Monleon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.