3er Ral·li de terra d’Àger

El passat cap de setmana es va disputar a la localitat lleidatana d’Àger, la tercera edició d’aquesta prova organitzada per l’Escuderia WRC Manegement. Enguany, aquesta va esser l’encarregada d’encetar la temporada de ral·lis al regional català. Gairebé una trentena d’equips no es van perdre la primera cursa de terra.

La llista d’inscrits de la cita inaugural de la temporada, va queda tocada a causa de no ser puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis absolut. No obstant, sí que va ser puntuable per la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra. A més de la no puntuabilitat pel campionat absolut hem de recordar que el mateix cap de setmana alguns dels pilots habituals del català es van inclinar per participar a la prova que es disputava a Guijuelo, puntuable pel Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra. Tot i així, pilots com Gómez, Puig, Folch, Roca, Blancafort, Bercianos i el mallorquí Pats, no es van voler perdre la primera cita de la temporada.

Gómez-Izquierdo,amb Subaro Impreza, es proclamaven vencedors de la prova seguits de Folch-Argemí, amb Mitsubishi Evo V i de Canovas-Canovas amb Seat Ibiza 1.8T que es van endur també la classe 7; Puig-Grustan s’adjudicaven la classe 6; Bercianos-Riba s’imposaven dins la classe 5; Folch-Argemí aconseguiren la victòria dins la classe 3, i l’equip Trius-Morales la classe 1.

A l’Open, l’equip Abad-Valle guanyaven la classe 1, Requena-Martínez aconseguien la classe 2. Sousa-Pellicer la classe 5.

L’equip de Moto Club Igualada habitual a les curses de terra, el format per Jaume Quintana i Josep Mª Plaza, amb Peugeot 205 Rallye, van patir una averia mecànica a l’enllaç del tram A2 que els va fer abandonar la proba, molta mala sort per aquest equip d’Igualada que no va aconseguir acabar aquesta cursa que destaca per la seva duresa, ja que mes d’un 50% dels equips participants van haver d’abandonar.

La propera cita de terra del català està prevista pels propers 17-18 de Juliol, on serà el torn del 5è Ral·li La Guàrdia d’Urgell.

Jaume Quintana i Josep Mª Plaza

Jaume Quintana i Josep Mª Plaza

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.