3er ENDUANOIA BTT Novembre 2018

3ª Edició de la cursa per a BTT’s puntuable per  la Copa Catalana d’Enduro 2018.

Després de l’èxit Organitzatiu i de participació de la passada edició, la Secció de BTT del Moto Club Igualada ha tornat dissenyar un recorregut i un plantejament de cursa que de ben segur no deixarà indiferent a ningú.

Al igual que les darreres edicions el Centre neuràlgic de la Proba serà la magnífica Població de Castellolí, que albergarà tant la Sortida com Arribada de la cursa, a mes de les verificacions administratives, secretaria de cursa, entrega de premis i tots els Serveis per als participants.

 

 

 

 

 

 

Enduanoia 2017

▶️ Ja és aquí la promo Enduanoia 2017! Vídeo realitzat per Robert Moix amb el crack Joan Rodríguez.Tens mono d'enduro? 🐒 Inscriu-te a la última prova de la Copa Catalana d'Enduro a Castellolí: http://www.dsport.cat/ca/fitxa_cursa.php?id_cursa=502🔺 Recordeu: falta 1 setmana pel canvi de preu__▶️ ¡Ya está aquí la promo Enduanoia 2017 Vídeo realizado por Rober Moix con el crack Joan Rodríguez.¿Tienes mono de enduro? 🐒 Inscríbete a la última prueba de la Copa Catalana de Enduro en Castellolí:http://www.dsport.cat/ca/fitxa_cursa.php?id_cursa=502🔺 Recordad: falta 1 semana por el cambio de precioAjuntament de CastellolíAjuntament La Pobla de ClaramuntAjuntament de PieraMoto Club IgualadaCoreBicycleEndubikesDiferent BikeLa LentaTuga Active WearDRS – Racing SuspensionFesbici3.0

Publicado por EnduAnoia en Lunes, 6 de noviembre de 2017