La Copa Catalana d’Enduro Series de BTT visita la comarca de l’Anoia

Dissabte 19 i diumenge 20 de novembre tindrà lloc l’Enduanoia 2016, la darrera prova del Campionat Català d’Enduro Series Intense per BTT organitzada per Moto Club Igualada, que s’estrenarà en aquesta especialitat ciclista de la mà de la secció d’Enduro BTT recentment creada a l’Entitat encapçalada per Toni Mendoza.

La Seu escollida com a centre neuràlgic ha sigut la població de Castellolí, que albergarà tant la sortida com arribada i la Secretaria de la prova.

L’Enduro per BTT es una especialitat ciclista que combina la tècnica de pilotatge en el descens amb la resistència física d’un corredor de ral.li. Els participants hauran d’afrontar una sèrie de trams cronometrats cara avall que també poden tenir alguna zona de pedalejar. Els enllaços entre els trams s’han d’efectuar pedalejant i aquests darrers no compten per comput del temps general. El pilot que menys temps empri a efectuar els trams cronometrats serà el guanyador de la prova.

En el cas particular de l’Enduanoia els del BTT del MCI han preparat un recorregut d’uns 30kms amb un desnivell mig de 1300m positius, dividit en 4 trams cronometrats molt tècnics i treballats que de ben segur no deixaran indiferents als corredors. La sortida del primer participant està programada a partir de les 8:00h del diumenge reservant la jornada del dissabte per l’entrega de dorsals. El repartiment  de premis serà a les 15:30h del diumenge a la plaça de les escoles velles de Castellolí, on també s’aprofitarà per realitzar l’entrega dels guardons als guanyadors del Campionat d’Enduro Series 2016. Hi haurà Servei de Bar durant tot el dia i l’Organització oferirà un dinar de germanor per a tots el participants i col·laboradors. En aquests moments, i a falta d’un dia per tancar les inscripcions, hi han apuntats mes 200 corredors provinents d’arreu del País i fins i tot algun participant estranger, proba de la gran acceptació que ha tingut aquesta cursa a la nostre Comarca.

Per mes informació podeu visitar la pagina web www.motoclubigualada.com.

 

 

poster-oficial

Cartell Oficial de la Prova

 

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada