JORDI SALA AL MUNDIAL D’ENDURO

El pilot de Moto Club Igualada Jordi Sala, aquesta temporada està afrontant  un nou repte centrat al cent per cent al món de l’enduro, deixant les curses de  motocross només per ocasions esporàdiques i entrenaments.

Integrat dins l’equip de WP ERIC AUGE –KTM-, des de l’inici d’aquesta nova temporada fins a data d’avui ha disputat 3 proves del Campionat d’Espanya, Antas (Almeria) i  Cañamero (Càceres)  que van ser proves d’un sol dia i Valverde del Camino dos dies de cursa i  que de moment el situen en la 5ª posició estatal dins la categoria TN Junior.

Els dies 16 i  17 d’abril  participarà a Gouveia (Portugal) en la seva primera prova del mundial d’enduro dins la categoria Youth Enduro World Cup. Es preveu un cap de setmana molt dur, amb pluges intenses tots els dies, l’experiència serà dura però esperem que satisfactòria.

Agrair al suport d’aquesta nova temporada a, Moto Club Igualada, Cs grup, Castrol, WP Eric Augé- Ktm, Tuga Active Wear i Salma Competició.

Jordi Sala

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari