Moto Club Igualada a la MAROC CHALLENGE ” WINTER EDITION ” 2015

El projecte solidari MAROC CHALLENGE “WINTER EDITION” 2015, que pretén portar l’esperit dels inicis del Paris-Dakar a competidors no professionals i alhora fer tasques humanitàries per on es desenvolupen els trams, comença el proper dissabte 5 de desembre amb l’arribada dels participants a La Nuncia, al País Valencià, població que acull l’expedició per a embarcar-se en el vaixell que els durà a les terres del Marroc.

Mentrestant els participants ja escalfen els motors i acaben de fer els darrers ajustos als seus vehicles, tots de mes de 18 anys d’antiguitat, i aprofiten les darreres hores per a fer les respectives presentacions dels seus equips i del projecte que persegueixen.

Aquest és el cas de l’Equip Igualadí “Niva CLÀSSIC” que el passat 21 de novembre de 2015 va fer la seva presentació oficial al local cedit per l’empresa OPORTUNITATS a Igualada.

L’equip, format per David Jorba Lizarzaburu i Marc Ferrer , participaran en aquesta edició amb un Lada Niva 4×4 amb el dorsal 1011, el qual haurà de superar les 6 Etapes i uns 2300 kms de que es composa el recorregut, tots ells per territori Marroquí.

A la presentació es van poder veure imatges i vídeos d’altres edicions del Raid, es van explicar quins projectes es duran a terme per l’Organització en aquest país, cóm es podrà seguir el Raid en temps real i es va fer una extensa explicació de la preparació i equipament que portarà el vehicle per aquesta comesa.

Des de Moto Club Igualada desitgem molta sort a aquest Equip en aquesta aventura ludico-solidària.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografia, David Jorba

 

 

Fotografia del vehicle amb que participarà l'Equip Igualadí

Fotografia del vehicle amb que participarà l’Equip Igualadí

 

 

 

 

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada