Podi de Jordi Sala al MX d’Albaida

El passat cap de setmana es disputava a la localitat valenciana d’Albaida l’última prova puntuable pel Campionat d’Espanya de motocròs, aplegant-s’hi un bon nombre d’espectadors durant tot el cap de setmana.

El pilot odenenc Jordi Sala del Moto Club Igualada novament estava entre la trentena de pilots inscrits a la categoria de Mx 125. Un cap de setmana complert, dissabte matí era temps d’entrenaments  lliures i cronometrats i per la tarda una primera màniga de carrera i diumenge la segona màniga. En els entrenaments cronometrats en Jordi aconseguia el setè millor temps per a la graella de sortida. A la primera màniga es col·loca en 7ª posició, remuntant fins arribar al 4art lloc, però un problema amb el vidre de les ulleres li obliga a baixar el ritme, i haver de conformar-se amb una 7ª posició. Diumenge al matí i amb intervals de pluja es donava el tret de sortida a la segona màniga de cursa, una sortida espectacular aconseguint el holeshot, però a la primera corba te un petit entrebanc que l’endarrereix fins a la 4ª posició, a partir d’aquí toca remuntar posicions per arribar al podi, amb un bon ritme aconsegueix posicionar-se en 2on lloc i finalment després de vint minuts més dues voltes creuà la bandera de quadres en tercera posició, que sumant la puntuació de dissabte i diumenge li donaven el 3er esglaó del podi i 6è classificat del Campionat d’Espanya a falta de poder puntuar en dues de les curses del campionat per lesió. La propera cursa que disputarà en Jordi, serà el cap de setmana del 7 i 8 de Novembre a l’Enduro d’Igualada que també és puntuable pel Campionat d’Espanya.

Agrair al suport d’aquesta nova temporada a l’Ajuntament d’Odena, Moto Club Igualada, Cs grup, Castrol, Ktm, MaquinaMotors, Tuga Active Wear, Joralfran i Salma Competició.

Moto Club Igualada

Jordi_Sala

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada