Arnau Tomàs, Campionat de Catalunya de kàrting a Mora d’Ebre

El Circuit Móra d’Ebre va acollir el 3 i 4 d’octubre la penúltima prova de la temporada dels Campionat de Catalunya de kàrting. La cita va aplegar més d’una seixantena de participants.

El jove pilot Igualadí Arnau Tomàs del Moto Club Igualada, va prendre part en aquest prova de nou de la mà del Open RACC . La competició es va iniciar el dissabte i ja des de els primers entrenaments lliures, l’Arnau es mostrà amb bona forma aconseguint bons registres durant tota la jornada. En la sessió destinada a aconseguir la Pole Position va situar el seu kart en la tercera posició de graella.

El diumenge, era el dia per les dues curses. La primera cursa va ser molt disputada, amb constants avançaments i canvis de líder. La victòria va ser finalment pel pilot igualadí Arnau Tomàs, que va aconseguir creuar la línia de meta 1,6 segons per davant del segon classificat.

En la segona carrera, es van intercanviar les posicions, amb triomf ara d’Onofre Sornosa, segon classificat en la cursa anterior. Sortint des de la primera línia de la graella, Sornosa es va situar al capdavant i, en un final molt ajustat, es va imposar per menys de mig segon a l’Arnau Tomàs.

Un excel·lent cap de setmana pel pilot Igualadí, amb dos extraordinaris podis en el mateix cap de semana.

Moto Club Igualada

podium

pitlane

DSC_1102

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada