7è Ral.li de terra de Vidreres-Maçanet

El passat dissabte 26 de setembre es va donar lloc a una nova cita de la temporada del Campionat Català de Ral·lis, amb la celebració del Ral·li Vidreres-Maçanet que arribava a la seva setena edició. La cursa, que va aplegar una cinquantena de vehicles, era puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, a més de la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, l’Open Catalunya de Ral·lisprints de terra i la Challenge Focuxtreme. La prova, organitzada per l’escuderia Peu a Baix, constava de dos trams, de 12 i 7 quilòmetres respectivament, que els participants havien de completar en tres ocasions.

Joan “Nani” Roma sortia com a favorit amb el Mini Cooper Works. El de Folgueroles, amb l’Odenenc del Moto Club Igualada Àlex Haro, al seient del copilot, va fer un ral·li perfecte, marcant el millor temps en totes les especials essent així els guanyadors a Vidreres. Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala , amb l’habitual Ford Fiesta R5, assolien la segona posició final a 43 segons de Nani Roma.

Miquel Prat i Daniel Montaner, equip del Moto Club Igualada, van aconseguir pujar al podi finalitzant tercers absoluts de la prova. Prat-Montaner, amb Mitsubishi Colt Proto, que van finalitzar a 1 minut 9 segons dels guanyadors, van imposar un fort ritme al ral·li fins i tot prenent alguns riscos degut a la dificultat del traçat, que no permetia cometre cap error, per aconseguir afiançar així la posició de podi. Amb aquest tercer lloc la parella aconsegueix sumar uns bons punts de cara al Campionat, on continuen líders destacats.

El ral·li de Vidreres-Maçanet va comptar amb una nodrida inscripció de participants de l’Open Catalunya de Ral·lisprints de terra, la major part inclosos a la Challenge Focuxtrem. La  victòria, tant a l’Open com a la Challenge, va ser per Muntadas-Vives, seguits de Rovira-Torrado, tots dos amb Ford Focus 1.6.

Marc Cañellas i Marc Sauleda, equip del Moto Club Igualada van aconseguir classificar-se en la meritòria 11ª posició de general i van ser 4arts de la Challenge. Cañellas va fer una cursa de menys en una cursa desconeguda per la parella de “Can Formiga” i aconsegueixen conservar així la seva 4ª posició a la Focusxtrem.

Joan Cañiz i Veronica Diaz , també del Moto Club Igualada, van participar en aquesta proba amb un Ford Focus de la Challenge finalitzant 27ens scratxs i 14ens de la Copa, després de patir una sortida en la primera especial del dia que els va allunyar de la lluita capdavantera. Joan Cañiz, que va debutar a la terra al passat Ral.li de Cervera, te la intenció de disputar per complert la temporada 2016, dintre de la Challenge Focuxtrem.

 

Altres participants del Moto Club Igualada presents a Vidreres van ser Miquel Marsol i Llorenç Martin, que amb el seu Mitsubishi Lancer Evo IX van haver d’abandonar a la segona passada pel tram B fruit d’una sortida de pista sense conseqüències mecàniques però que els va deixar immobilitzats fins a finalitzar l’especial.

Jaume Poch, com a Copilot de Ivan Alba i amb un Ford Focus van patir un fort accident que tot i no tenir conseqüències físiques per l’Equip, si que va deixar molt mal més el seu vehicle. Des de Moto club Igualada els hi desitgem molts ànims i una rapida tornada a la Competició.

 

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de ral·lis és el Ral·li de Valls, sobre asfalt, que es disputarà  el 10 d’octubre.

 

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Font i Fotografies, Canal FCA

 

 

Miquel Prat i Daniel Montaner finalitzant el primer tram cronometrat

Miquel Prat i Daniel Montaner finalitzant el primer tram cronometrat

 

 

Marc Cañellas i Marc Sauleda quarts de la Focusxtrem.

Marc Cañellas i Marc Sauleda quarts de la Focusxtrem.

 

 

Joan Cañiz i Vero Diaz amb el seu malmés Ford Focus.

Joan Cañiz i Vero Diaz amb el seu malmès Ford Focus.

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada