Monleón, subcampió del Sardegna Rally Race

– Primer podi per Monleón al Mundial de Ral·lis Cross Country.

– El jove pilot guanya quatre de les nou especials del ral·li italià.

– Subcampió del Sardegna Rally Race

Així comença aquesta publicació, amb els triomfs aconseguit per l’Armand al ral.li de Sardenya.

Quan aquest matí arrencava l’última etapa del ral·li de Sardenya encara estava tot per decidir. Els pilots que ocupaven les primeres posicions han rodat des del primer quilòmetre a un ritme infernal, per aconseguir pujar al desitjat podi de la quarta cita del Mundial de Ral·lis.

Monleón era de nou el més ràpid en la primera especial del dia i, malgrat obrir pista durant el segon tram cronometrat, era capaç de mantenir la distància amb la resta de pilots.

A la seva arribada a meta comentava que, “avui arrencava sabent que Marc i Helder anaven a estrènyer molt, però he pogut mantenir un ritme alt durant la primera especial sense cometre errors de navegació. A més, he obert pista durant la segona especial, i no ha estat gens fàcil mantenir la distància amb la resta de pilots “.

Monléon ha completat un ral·li espectacular, navegant com els pilots més experimentats i gestionant els bons resultats obtinguts durant cadascuna de les especials, per aconseguir estar en el més alt.

El pilot d’Igualada es mostrava satisfet amb el treball realitzat durant tota la setmana i explicava que, “l’equip ha fet una feina increïble, ha estat una peça fonamental abans del ral·li i durant tota la carrera. Estic molt content per com ha anat tot i ara anem a celebrar junts la segona posició “.

Després de gaudir d’aquest merescut triomf, Monleón es prendrà un merescut descans per poder arrencar amb forces la preparació de la seva pròxima carrera, el ral·li de Merzouga.

Molta sort Armand!

Moto Club Igualada

armand

 

armand1

 

armand2

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.