20è Mototerra d’Hostalets de Pierola

El passat 9 de Novembre, es va dur a terme la 20a edició del Mototerra d’Hostalets de Pierola, on es van aplegar una quarantena de pilots, dividits en tres categories, open, nens 65 i nens 50.  El circuit era ràpid i amb zones de salts on s’aplegava l’abundant públic i disfrutaven de la destresa del pilots, tot  i el clima de fred que ens va acompanyar durant tot el dia. El terreny va ser un dels millor de tots els anys, ni massa sec,  ni massa mullat, la organització A.C BALDRICH  va treballar per a que quedes en perfecte estat i així ho van aconseguir.

El funcionament de la cursa va ser el següent, després de les vint mànigues classificatòries dels quals cada pilot va disputar cinc mànigues de sis voltes , els vint-i-quatre millors varen passar a dues semifinals de dotze i es classificaven els sis primers directament a la final que va ser de deu voltes.

Des de bon principi, el pilot del Moto Club Igualada, Marc Vives, va marcar una mica de distancia de la resta pilots, pilots com , Cèsar Valdepeñas, Xavier Ferrer i Marc Fontanals miraven de seguir el seu ritme.

El Pòdium final va quedar de la següent manera, en primer lloc, Marc Vives , seguit de Cèsar Valdepeñas i Xavier Ferrer en tercer lloc. En la categoria 65 la victòria va ser per Pau Magria i en la categoria 50 per Guillem Ingles.

A.C. BALDRICH,  dona les gracies a tothom que a col·laborat a dur a terme el 20è Mototerra d’Hostalets de Pierola , patrocinadors, organitzadors i voluntaris.

Podeu consultar les classificacions clican aquí.

Moltes gracies  i gas!

 

mototerra

Moto Club Igualada

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari