Armand Monleón, victoria a la 2a cita del Nacional Rally TT

El passat cap de setmana es va disputar la segona cita del nacional de motorally a Enguera, Valencia. La cursa va començar amb un pròleg molt tècnic de 10km, on els pilots mes ràpids van poder escollir la posició de sortida per la especial del diumenge.

L’Armand, va fer el millor temps, traient uns segons als seus màxims rivals, d’aquesta manera, va poder escollir una posició favorable pel diumenge.

Abans de la sortida de la especial, els pilots tenien que fer 100km d’un enllaç amb molta navegació. La especial tenia 84km molt tècnics i amb molts encreuaments poc visibles, però el pilot del Moto Club Igualada va tenir bon “feeling” des de l’inici del crono, concentrat en el roadbook i imposant un ritme alt que el va portar a la victòria.

La següent competició on ha participat l’Armand a estat aquest cap de setmana a l’Enduro de Cuenca.