Trial Extrem 4×4 Canejan

El passat dissabte 6 de Setembre a la població Aranesa de Canejan es va donar el tret de sortida a la quarta edició d’aquesta proba social de Trial 4×4. Amb dues categories, Preparats i Prototips, la proba va comptar amb 16 equips participants d’arreu del Principat i França.

Amb mes de 30 zones diferents a disputar i un sector íntegrament nocturn, Canejan 4×4 es va consolidant com la proba de Trial 4×4 Extrem mes important a Catalunya, en una especialitat que cada dia rep mes addictes.

Alfons Margarit i Gerard Dalmases, equip del Moto Club Igualada, van participar per primer cop en aquesta cursa amb un Nissan Patrol en la categoria de Preparats. La parella, que a les setmanes prèvies a la cursa van patir forces problemes de fiabilitat al seu vehicle, va finalitzar en la 7ª posició de general i van ser 3ers a la seva Categoria. Els de Castellfollit del Boix, que estrenaven vehicle per la proba Aranesa, van fer un Trial de menys a mes agafant cada cop mes confiança en la seva maquina. Acompanyats en totes les zones de la seva colla d’amics que els hi van fer les funcions d’assistència van assolir d’aquesta manera el podi mes esperat que recompensa l’esforç efectuat durant tota la jornada.

Els guanyadors de la proba va ser l’equip Francès format per Roche Olivier i Romain Porchére, amb el seu Land Rover Proto, seguits d’Ernest Raventós i Pau Tubau, amb Nissan Patrol i de Carles Barangué i Xavier Morlans amb Tomcat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Gerard Dalmases

 

Alfons Margarit i Gerard Dalmases a una de les complicades zones.

Alfons Margarit i Gerard Dalmases a una de les complicades zones.

 

 

Gerard recollint el “winch”o cabrestant.

Gerard recollint el “winch”o cabrestant.

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari