Trial 4×4 d’Hostalets de Balenyà

El passat diumenge dia 31 d’Agost es va disputar la cinquena prova de la temporada del Campionat de Trial 4×4 celebrada en aquesta ocasió a Hostalets de Balenyà. Organitzada pel Grup 4×4 d’Osona, la prova dividia els participants en dues categories, Iniciació i Sèrie Millorats. La cita osonenca va reunir molts aficionats al món del motor que van gaudir de les evolucions dels pilots i la seva habilitat per superar cadascuna de les dotze zones del circuit.

En la categoria d’Iniciació, el triomf va ser per a Àlex Díaz, que amb un Toyota Land Cruiser, seguit per Daniel Codina, amb un Jeep Wrangler. La tercera posició va ser per Anna Emilio que, amb el seu Mercedes G, va sumar un total de 57 punts de penalització. Amb aquest resultat Anna Emilio continuarà liderant de forma provisional la classificació general de la categoria.

En la categoria de Sèrie Millorats va haver-hi un clar dominador, Agustí Ros, que al volant d’un Mercedes G va acabar el recorregut amb 19 punts de penalització. En segona posició es va classificar Florenci Rius amb un Range Rover V8, amb 43 punts de penalització.

Tercer en aquesta categoria, amb 48 punts, es va classificar Xavier Bargalló i el seu motxiller Alfons Margarit, equip del Moto Club Igualada, que amb el seu Defender 90 tancava les posicions de podi a Balenyà. Després de la prova d’Hostalets, Bargalló continua tercer a la general provisional d’aquesta categoria a nomes 2 punts de Sebastià Mas i a 3 de Rius.

La propera prova del Campionat Catalunya de Trial 4×4, penúltima de la temporada, se celebrarà a Calldetenes, a Osona, el proper dia 28 de setembre.