Final de la Copa Anoia 2014 i del curs 2013-14 de l’Anoia Trial Academy

Nou mesos de diversió, esforç i aprenentatges. Un innovador i sorprenent Trial de Nadal, amb el Tió més generós del món. Cinc monitors amb una immensa motivació i fins a trenta-tres alumnes entusiasmats per un esport, el qual el rigor, l’esforç i la constància són uns elements fonamentals; tot i que ells tampoc en són massa conscients, car només s’ho passen bé. Mares i pares que s’interessen pel Trial amb bicicleta; un esport poc perillós i diferent als més habituals. Un equip de persones molt motivades pel Trial amb bici que lluiten per fer créixer un projecte que els omple d’orgull i satisfacció. I entre altres coses que han succeït, aquests són els ingredients que han donat forma al curs 2013-14 de l’Anoia Trial Academy per acabar sent un curs amb més nens que s’han iniciat a l’escola, més activitats i noves sorpreses, que conclouen els tres trimestres amb molt d’èxit.

I la cloenda es va poder viure el passat diumenge 29 de juny a Castellolí, que juntament amb l’última prova de la Copa Anoia, es va poder gaudir d’una jornada única.

Al matí es llevaven els membres organitzadors i feien un cafè amb llet i alguna cosa més en un habitual bar del poble, mentre parlaven i debatien sobre com s’organitzarien les següents hores, entre algun altre tema fora de lloc, que com hom sap és inevitable quan s’està amb bon ambient. Al cap de poc es muntaven les quatre zones que componen la Copa Anoia i la resta d’elements necessaris per completar la festa.

A les 10h tot era a punt: les zones; les mares i pares, i fins i tot alguns avis; els monitors i un bon sol que feia que s’estigués a una temperatura molt agradable. I tot arrenca! L’explicació habitual del funcionament de la Copa Anoia -els alumnes fan tres voltes al circuit, la primera sense puntuar i la segona i tercera puntuant- i una mica d’escalfaments tot fent rotllana.

El circuit estava compost per dues zones al inici de la riera del poble que els autòctons anomenen Riera dels augüells, i les altres dues estaven situades al Trial Parc, on els alumnes realitzen les classes habitualment.

Al cap de dues hores tots estaven cansats de fer el que seria com “l’examen final de curs” i tot seguit vam procedir al repartiment dels obsequis de final curs que aquest any van ser: una bossa de cordills amb un gran logotip de l’escola i uns adhesius amb també el logotip per posar a les bicicletes i al cotxe. A més a més, als alumnes que es van iniciar aquest curs els vam regalar la samarreta de l’Anoia Trial Academy.

Ja per últim, el que feia falta per arrodonir una jornada genial era poder gaudir de la piscina de Castellolí i el dinar de germanor també a la piscina.

Per acabar, des de l’Anoia Trial Academy volem comunicar-vos el nostre agraïment per la confiança que heu dipositat en l’escola un curs més. El curs vinent ho farem una mica millor!

 

Roger Casas, Moto Club Igualada

 

Tots els participants en la Copa Anoia del Trial Academy

Tots els participants en la Copa Anoia del Trial Academy

 

Alguns dels nens amb els monitors al fons

Alguns dels nens amb els monitors al fons

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.