Oscar Marcos a les 24 Hores Motociclistes al Circuit de Catalunya

Oscar Marcos, pilot del Moto Club Igualada, participarà aquest anys a les 24 Hores Motociclistes Internacionals del Circuit de Catalunya amb l’estructura EQUIP PIERA 24 HORES.

L’acompanyaran al llom d’una HONDA CBR 600 RR els pilots Arcadi FORES i Sergio JIMÉNEZ que durant 24 hores ininterrompudes es tornaran per assolir el millor resultat de l’equip en aquesta prova.

L’EQUIP PIERA 24 HORES es va fundar l’any 1.999, per participar en la V edició d’aquesta cursa, prova continuadora de les famoses 24 Hores Internacionals de Montjuïc.

Des d’aleshores i fins el moment actual, l’equip ha participat, en diverses competicions entre d’elles quatre vegades en la mítica cursa de resistència. L’estructura de l’equip son unes vint-i-cinc persones, que en aquesta XX edició es proposen ser el més a prop possible del podi o a sobre del mateix a la categoria OPEN 600.

Ens comenta l’Òscar, que el punt mes complicat de moment es la recerca de patrocinadors i que de moment ha donat molts pocs fruits.

Des de aquí agraeix en nom de tot l’equip les col·laboracions rebudes fins a la data en especial la del l’il·lustre Ajuntament de Piera, on hi van ser amb un estant per tal de donar-se a conèixer a la resta del poble.

Durant el mes de maig es realitzarà una trobada i esmorzar de vehicles Clàssics a la Vila de Piera per tal de recaptar fons per l’equip.

Les 24 Hores de Catalunya que es faran els dies 4, 5 i 6 de Juliol de aquest any, concretament la cursa es realitza de les 15 hores del dissabte 5 fins les 15 del diumenge. Durant tot el dia i tota la nit l’entrada al circuit es gratuïta i es realitzen activitats i actuacions musicals per tot l’exterior de la pista.

Us convidem a tots a visitar pagina de Facebook de l’Equip Piera 24 Hores i a la pàgina del Moto Club Igualada per donar-los tot el suport que pugueu.

Molta sort amics!

Moto Club Igualada.

foto1

piera 24h

foto2

foto3

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari