Alex Canales 1r Aleví als 3 dies de Santigosa

El passat 18, 19 i 20 d’abril es va disputar a la localitat de Sant Joan de les Abdesses (Girona) la 43a edició dels 3 Dies Trial Santigosa, organitzat pel Motoclub de la mateixa localitat.

En aquest trial i va prendre part el pilot del Moto Club Igualada Àlex Canales quedant en una fantàstica 1a posició de la categoria Aleví.

El trial va tenir un recorregut total de 40 km (per dia) de circuit 100% “Off-road”, seguint la fórmula “Non Stop”. Constà de 90 zones diferents en tres dies (30 zones/dia i diferents cada un dels 3 dies).
Les zones varen ser del nivell blau mitja/baix, si bé en funció de la meteorologia les condicions del terreny podien ser molt canviants i modificant la dificultat de les zones i del circuit; enguany només va ploure el tercer dia.

A més, l´Àlex Canales va guanyar per segon any consecutiu el Trofeu Ricard Pinet, que va ser creat per mantenir viva la memòria del que va ser Director de Cursa del Moto Club Abadesses ininterrompudament des de la primera edició dels 3DTS l’any 1972 i que va ser un incansable promotor del Trial entre els més joves. Aquest trofeu s’atorga al pilot més jove que quedi millor classificat en els 3DTS.

Per últim, volem agrair el recolzament i la confiança que ens han donat els promotors: Moto Club Igualada, DSB Competició, Motos Orpí, Salma Competició, Jorba Solà, Vidres Vilum, Bar El Cordobès i Vipsofas Divanoden,SL. Moltes gràcies a tots.