Joan Diaz, guanyador Pre-Moto3 del Campionat del Mediterrani

Diumenge passat va tenir lloc al Circuit d´Alcarràs la segona prova del Campionat Mediterrani de Velocitat i primera del Campionat Català. On també varen tenir lloc les primeres proves del Campionat Aragonès de Velocitat i del Campionat Zona Nord.

Els participants a la Challenge 80, PreMoto4, Pre125, PreMoto3 van poder gaudir conjuntament de dues mànigues de carreres.

Joan Diaz, el pilot colomí del Moto Club Igualada, tot i sortir des de la tercera posició a la graella de sortida, va saber mostrar el seu domini en carrera i va aconseguir el doblet, convertint-se així en el guanyador de la categoria de Pre-Moto3. Ferran Hernández i Xavier Maza es van repartir les segones posicions.

Oscar Gutiérrez va aconseguir fer el mateix a la Copa Honda CBR 250R, aconseguint fer-se amb la victòria en les dues mànegues disputades. Marc Alcoba, guanyador de la primera prova de la temporada a Albacete, va haver de conformar-se amb una segona posició en la segona mànega.

A la cursa de 600cc el vencedor va estar Miquel Crous, amb un avantatge sobre el seu perseguidor David Martínez de només 285 mil·lèsimes de segon. El tercer en creuar la línia de meta va estar Paco Morales.

Javier Prieto va ser el protagonista en la carrera d´Open 1000, aconseguint la victòria després d´un duel amb Oscar Checa, que va passar sota la bandera a quadres en segona posició, per davant de Rubèn Borrajo.

Desitgem que Joan Diaz, pugui repetir la victòria la setmana vinent en la primera cursa de la Copa Espanya que es celebrarà també al Circuit d’Alcarràs. Per últim, donar les gràcies a l’equip Rofiag Racing i a tots els patrocinador per confiar amb el jove pilot.

Felicitats Joan!

Moto Club Igualada

Joan_Diaz

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari