JORDI SALA AL MOTOCROSS D’ALMENAR

El passat diumenge es disputava al circuit de El Terrer a la localitat d’Almenar, la primera prova puntuable pel Campionat d’Espanya de les categories de SUB-18 i MX125. Una matinal on el temps va acompanyar amb un dia radiant als mes de seixanta  pilots inscrits entre les dues categories.

Defensant els colors de Moto Club Igualada, un únic pilot, Jordi Sala el pilot odenenc que prenia part en aquesta primera cursa del Campionat d’Espanya d’enguany, obtenia una brillant 7ª posició. A la tanda d’entrenaments en Jordi aconseguia una bona 7ª posició d’entre els 35 pilots inscrits a la seva categoria de mx125. A la primera màniga va estar rodant entre els cinc primers quan va tenir una caiguda i va quedat enganxat amb un altra pilot, tocava remuntar des de la 15ª posició, però amb un bon ritme va aconseguir creuar la bandera en la 9ª posició després d’estar lluitant durant els 25 minuts que dura cada màniga. Molta igualtat entre els deu primers pilots de la categoria, rodant tots al mateix segon, per tant, les diferències son de dècimes de segon, on un petit error o una caiguda fa perdre posicions. Amb aquesta novena posició pasa directament a la màniga superfinal, una màniga formada per 40 pilots, on hi participen els 20 primers pilots de SUB-18 i  de MX125. En aquesta màniga conjunta de motos de 250 cc i 125 cc en Jordi va estar rodant a la dinovena posició, però al llarg de la màniga finalment aconseguia una molt bona 7ª posició.

El proper cap de setmana en Jordi es desplaça a la localitat d’As Neves (Pontevedra), on es disputa la segona prova del Campionat d’Espanya.

Agrair la col·laboració al Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, l’Ajuntament d’Odena , Esquaix Igualada, Félez Cs Subministres i Tuga Active Wear.

Moto Club Igualada

jordi_sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.