Acord de patrocini amb Pneumàtics Joralfran

Pneumàtics Joralfran, empresa Igualadina que dóna solucions integrals en mecànica del automòbil i motocicletes i especialitzada en pneumàtics, ha signat un acord de patrocini amb Moto Club Igualada per la propera cursa Motociclista prevista pel 17 de Novembre, l’Enduro Igualada-Òdena.

Aquest acord consta en l’elaboració d’una oferta especial que tindrà validessa des d’ara i fins a finalitzar l’any (31 de desembre de 2013). L’oferta consisteix d’un preu tancat especial per la compra d’un joc  de pneumàtics per a motocicletes d’Enduro. Per cada joc venut d’aquesta oferta, Pneumàtics Joralfran en destinarà una part a l’Organització de l’Enduro a mode de patrocini de la cursa.

D’aquesta manera el Comitè Organitzador de l’Enduro d’Igualada-Òdena aconsegueix signar un patrocini actiu amb una Empresa Igualadina per aquesta espectacular cursa i espera, d’aquesta manera,  cubrir una part de les despesses ocasionades derivades de la seva Organització. En aquesta època econòmica malmesa a la nostre Comarca, la Junta del Moto Club Igualada aposta per aquest tipus de patrocini en el que el binomi Empresa-Entitat en surten totalment beneficiats.

Moto Club Igualada espera que amb aquesta iniciativa i per a futures activitats es puguin sumar mes empreses de la Comarca.

 

El Comitè Organitzador.

 

 

Enduro IGD

 

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari