II Pujada a Guardiola

Amb la celebració de la II Pujada de Guardiola el campionat català de Muntanya enfila la seva recta final. La prova, que va ser organitzada pels Amics del Motor d’Avià, es va disputar en un tram de 4,3 quilòmetres entre Guardiola i Sant Julià de Cerdanyola, que va aplegar bon nombre d’aficionats a les pujades en costa.

El guanyador de la cinquena cita de la temporada va ser Francesc Munné, que amb el seu Demon Car va disparat cap al títol. La segona posició va ser per a Jordi Galofré que, als comandaments d’un Speed Car GT 1000, va marcar el seu millor temps en la segona mànega, a 6 dècimes del guanyador. El tercer calaix del podi el va ocupar Christian Sifrés, també amb un Speed Car GT 1000. Sifrés va pràcticament calcar els temps a les dues mànegues.

Gerard de la Casa, amb el seu Seat Córdoba WRC va ser el primer en la classificació de Turismes i cinquè en la general del dia. El segon lloc entre els Turimes va ser per a Joan Salvans que amb el BMW M3 va acabar sisè en la general de la cursa. Jesús Borrellas, amb un Mitsubishi Lancer EVO VII, va ser el tercer en Turismes, novè en la general.

Pel que fa a l’actuació dels equips del Moto Club Igualada cal destacar la d’en Jaume Guixà. El pilot Pierenc va assolir la 18ª posició de general, 12é entre els Turismes i a mes va ser el guanyador del grup H i de la classe 17. Jaume, que recordem sempre com un pilot assídua al Campionat de Catalunya de Terra, cada cop es troba mes còmode amb el seu Renault 5 GT turbo i a les sensacions de l’asfalt de les Pujades en Costa.

La següent carrera del calendari català de Muntanya serà la VII Pujada a Marganell prevista per al 20 d’octubre, situada molt a prop de la nostre Comarca.