ARMAND MONLEON 3R L’ESTATAL D’ENDURO

Aquest cap de setmana es va disputar al segona prova de l’Estatal d’Enduro de la mà del Moto Club Valvedreño, Andalusia. Una de les proves mítiques disputada a dos dies, i en que la dificultat es la nota imperativa. I és que aquí és on es troba la famosa trialera de “Las encinas”, temuda per tots els pilots, i en la qual es poden arribar a agrupar un miler d’afeccionats al motor per veure com els millors especialistes sortegen els obstacles. Només cal entrar al You tube i comprovar la quantitat de visites que te i la quantitat de vídeos penjats.

A tot els nostres carregats de moral i passió van fer front a la cursa marcant un excel·lent nivell.

En la categoria E2 l’Armand Monleon sortia com a clar aspirant al podi. No va decebre i va marcar dos 3ers llocs. Actualment el pilot de Moto Club Igualada es trova en un excel·lent estat de forma i ho demostra a cada cursa. Sense deixar E2 en Jordi Balcells no va tenir la mateixa sort que l’Armand i va haver d’abandonar el primer dia per avaria mecànica. En canvi el segon dia va sortir a per totes, i tot i encara estar convalescent de la lesió al genoll, va acabar en 9a posició.

En Sènior B 4T en Josep Marsal va acabar els dos dies en 8e i 7e lloc.

En Sènior C4T en Pere Caro va anar de menys a més i el primer dia va fer 7e i el segon 4t.

Destacar també l’actuació de Sergi Lasala en la categoria Màster que també va tenir una actuació exponencial. El primer dia va acabar 10e i el segon va pujar al podi, al 2n calaix.

Per finalitzar cal remarcar que en aquesta cursa hi va ser present el pilot del Moto Club Igualada Jordi Viladoms, que per raons obvies, aquest tipus de cursa li serveix com a un molt bon entrenament en la seva preparació pel Dakar. En aquesta ocasió el pilot igualadí va participar amb una GAS GAS de l’equip oficial en la categoria E2. El primer dia va haver d’abandonar per avaria mecànica i el segon dia va acabar en 8a posició.

La propera cursa de l’estatal d’Enduro es donarà lloc a Antas, Almeria.